Direct naar de inhoud van deze pagina

Bekijk MaS vacatures

Op deze pagina vind je de vacatures van maatschappelijke stages in en rondom Breda. Om makkelijk een stage te vinden die bij je past zijn de vacatures onderverdeeld in verschillende sectoren. Klik op de sector om te zien welke organisaties op je wachten!

Wil je álle maatschappelijke stages op een rijtje zien? Klik hier.

Hoe vind je een MaS die bij je past?

STAP 1
Bedenk wat je leuk vindt om te doen, waar je kennis mee zou willen maken, wat je belangrijk vindt, wat je zou willen leren en waar je goed in bent. Praat er eens over met anderen, misschien hebben zij een goede tip voor je.

STAP 2
Aan het begin van ieder schooljaar wordt MaS gestart met Dé Vrijwilligersmarkt Breda. Hier ontmoet je verschillende organisaties waar je een MaS kunt doen. Als jouw school hieraan meedoet, dan krijg je dit automatisch te horen. Doet je school niet mee, dan kan je natuurlijk altijd langskomen.

STAP 3
Weet jij wat voor stage je zoekt of wil je ideeën opdoen? Klik op één van bovenstaande sectoren. Natuurlijk kan je ook zelf een stageplek regelen, bij een organisatie die je leuk lijkt.

STAP 4
Heb je een leuke stageplaats gevonden? Via de knop 'reageren' neem je contact op met de organisatie. Heb je nog geen account? Schrijf je dan eerst in!

STAP 5
Laat weten aan je contactpersoon op school dat je een leuke stage hebt gevonden.

STAP 6
Doe, ontdek en maak plezier tijdens je MaS!