Direct naar de inhoud van deze pagina

Informatie voor organisaties


Via deze vacaturebank zoek je eenvoudig naar geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie. Of het nu gaat om een eenmalige activiteit of juist voor een langere periode.

Aan de slag
Om gebruik te maken van de website meld je je eerst aan. Het kost slechts een minuut van je tijd. Je kunt daarna op zoek naar vrijwilligers op twee manieren, maar lees altijd eerst even hoe wij samen de veiligheid van deze website waarborgen.

1. Plaats een vacature. Als je bent ingelogd kan je onder 'Voor Organisaties' een vacature plaatsen. Door het slimme e-matchingssysteem van deze vacaturebank worden vacatures automatisch voorgesteld aan vrijwilligers op basis van hun voorkeuren.
Om het schrijven van een vacature makkelijker te maken hebben we tips en een voorbeeld van een goede vacature.

2. Reageer op het aanbod van vrijwilligers. Er zijn al veel vrijwilligers die hun aanbod op de website hebben staan. Dit aanbod kan je zien door onder 'Voor Organisaties' op 'bekijk alle vrijwilligers' te klikken. Vervolgens kan je de gevonden vrijwilligers filteren op jouw wensen. Spreekt een vrijwilliger je aan? Neem dan contact met hem of haar op door onder de beschrijving op de reageerknop te klikken.

Handleiding voor het gebruik van deze website
Klik hier voor een stap voor stap uitleg over hoe gebruik te maken van deze website.

Vrijwilliger gevonden?
Deze vacaturebank zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdek je of het klikt en kan je elkaars wensen en behoeften bespreken.

Cursus en advies

Vindt jouw organisatie het moeilijk om vrijwilligers te vinden of te behouden? Jullie zijn niet de enige. Vaak onderschatten organisaties wat ze hier zelf in kunnen betekenen.

Bij Breda-Actief hebben we adviseurs die door middel van een cursus hierin advies geven. Want meer kennis betekent meer organisaties die tevreden zijn met hun vrijwilligers en meer vrijwilligers die op hun beurt tevreden zijn met de organisatie waar ze werken!

Voor informatie, advies en/of aanmelding voor de cursus mail naar: m.deveny@breda-actief.nl

Vragen?
Wil je snel antwoord? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Heb je vragen over hoe je vrijwilligers in en rond Breda kunt vinden? Neem dan contact op met Breda Actief via 076-5233555 of via info@breda-actief.nl.

Voor technische vragen over de website verwijzen we je door naar NLvoorelkaar, neem hier contact met hen op.