Direct naar de inhoud van deze pagina

Informatie voor vrijwilligers


Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van de website meld je je eerst aan. Het kost slechts een minuut van je tijd. Je kunt daarna op zoek naar vrijwilligerswerk op twee manieren, maar lees altijd eerst even onze uitleg van hoe we de veiligheid op deze website waarborgen.

1. E-matching. Door het slimme e-matchingssysteem van deze vacaturebank worden vacatures automatisch voorgesteld aan vrijwilligers. Als je bent ingelogd kan je deze aanbevelingen zien door naar 'Mijn Pagina' te gaan en daar op 'aanbevolen voor mij' te klikken.

2. Reageer op de vacatures van organisaties. Er zijn al veel organisaties die hun vacatures op de website hebben staan. Dit aanbod kan je zien door onder 'voor vrijwilligers' op 'bekijk vacatures' te klikken. Vervolgens kan je de gevonden vacatures filteren op jouw wensen. Spreekt een vacature of organisatie je aan? Neem dan contact met ze op door onder de vacature op de reageerknop te klikken.

Handleiding voor het gebruik van deze website
Klik hier voor een stap voor stap uitleg over hoe gebruik te maken van deze website.

Vacature gevonden?
Deze vacaturebank zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdek je of het klikt en kan je elkaars wensen en behoeften bespreken.

Persoonlijk advies bij het vinden van vrijwilligerswerk dat echt bij je past

Wil je graag vrijwilligerswerk doen waar je echt op je plek bent? Breda Actief helpt je daarbij!

'Vrijwilligerswerk is er voor iedereen.'

Je wil graag je passie en talenten inzetten, iets doen waar je goed in bent. Iets betekenen voor een ander waar je een goed gevoel van krijgt of trots op bent. Of misschien wil je vrijwilligerswerk doen dat goed is voor je netwerk, waar je je vaardigheden kan ontwikkelen en nieuwe mensen en organisaties leert kennen. Of je wilt gewoon een leuke tijd hebben als vrijwilliger, plezier maken en van betekenis zijn.

Wil je graag vrijwilligerswerk doen dat bij je past maak dan afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen bespreken we je wensen en mogelijkheden. Je krijgt persoonlijk advies en we helpen je bij het maken van een keuze. Wil je een afspraak maken? Mail ons of neem telefonische contact met Breda Actief op telefoonnummer 076-5233555.

Vragen?
Wil je snel antwoord? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Heb je vragen over hoe je vrijwilligerswerk in en rond Breda kunt vinden? Neem dan contact op met Breda Actief via 076-5233555 of via info@breda-actief.nl.

Voor technische vragen over de website verwijzen we je door naar NLvoorelkaar, neem hier contact met hen op.