Direct naar de inhoud van deze pagina

Dé Vrijwilligersmarkt Breda

Dé Vrijwilligersmarkt Breda | donderdag 28 september 2017 | Chassé Theater

Dé Vrijwilligersmarkt Breda is het jaarlijkse event voor vrijwillige inzet. www.bredavoorelkaar.nl, de digitale marktplaats met vrijwilligersvacatures en maatschappelijke stages in Breda, wordt voor één dag omgetoverd tot een fysieke ontmoetingsplaats. Net als vorig jaar vindt de markt plaats in het Chassé Theater. Wie weet ga je naar huis met nieuwe inspiratie of een leuke vrijwilligersklus en misschien vind je de juiste vrijwilliger voor je organisatie. De markt is gratis te bezoeken.


Waar en wanneer

Dé Vrijwilligersmarkt Breda wordt georganiseerd door Breda Actief en vindt plaats op donderdag 28 september bij Chassé Theater aan de Claudius Prinsenlaan 8 te Breda. Overdag speuren leerlingen van het voortgezet onderwijs naar een maatschappelijke stage. Aan het einde van de middag, tussen 17.00 tot 20.00 uur, is de markt geopend voor iedereen!

Route en parkeren

Openbaar vervoer
Vanaf het station Breda rijden verschillende buslijnen naar Theater Chassé. De reistijd is ongeveer drie minuten. Meer informatie over bus- en treinvervoer vind je op www.9292ov.nl.

Auto
Kom je met de auto dan kun je gebruik maken van Parkeergarage Chasséparking, Coulissen 2, Breda of Het Turfschip, Chasséveld 15c, Breda.

Fiets
Kom je met de fiets dan hebben we ruimte voor je in de fietsenstalling Het Turfschip, Chasséveld 15c, Breda.

Aanmelden

Bezoeker
Klik hier om je aan te melden als bezoeker, dan ontvang je van te voren informatie. Kom ook en neem gerust vrienden of familie mee. Je bent van harte welkom tussen 17.00 en 20.00. Deelname is gratis.

Meer weten?
Wil je meer weten of heb je vragen andere vragen? Neem contact op met Isabelle Leijser of Renée Sterk via 076 – 5233555 of mail: devrijwilligersmarktbreda@breda-actief.nl